Βιογραφικό

Είναι Ψυχολόγος, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κι έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου. Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ανατολικής Αττικής και στο Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Γλυφάδας.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε με άριστα τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Management) από το ALBA .

Έχει εργαστεί σε εταιρίες στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και κυρίως στην Επιλογή Στελεχών (Executive Search) – έχοντας ρόλο ενδιάμεσου μεταξύ υποψήφιων εργαζομένων και εργοδοτών. Η εμπειρία αυτή της προσέφερε πολύ καλή γνώση της αγοράς εργασίας και των απαραίτητων ικανοτήτων και δεξιοτήτων που χρειάζεται ο άνθρωπος προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στον επαγγελματικό του χώρο και να εξελιχθεί προς την κατεύθυνση που επιθυμεί.

Αρετή Δρακάκη

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

Επιπρόσθετα, εκπαιδεύτηκε για τέσσερα χρόνια στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων κι έλαβε πιστοποιητικό ειδίκευσης στη Συστημική και Οικογενειακή / Ομαδική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία.

Έχει συνεργαστεί με τους Δήμους Αλίμου και Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, προσφέροντας υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικής σε δημότες και κατοίκους της περιοχής.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια διατηρεί ιδωτικό γραφείο στον Άλιμο, παρέχοντας υπηρεσίες Ατομικής κι Ομαδικής Ψυχοθεραπείας, Θεραπείας Ζευγαριού και Οικογένειας, Συμβουλευτικής Καριέρας σε ενήλικες και υψηλόβαθμα στελέχη κι Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Διοργανώνει σεμινάρια Ψυχολογίας και είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ) και της Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ).

Μενού